Is Bluetooth-koppeling van medische apparatuur noodzakelijk?

De bloedglucosemeter en de bloeddrukmeter hoeven niet gekoppeld te worden.

Alleen de Littmann stethoscopen hoeven één keer gekoppeld te worden. U kunt controleren of uw computer al met uw stethoscoop is gekoppeld door op het Windows Start-pictogram te drukken en Bluetooth in te voeren om naar de Bluetooth-instellingen te gaan.

Als u uw stethoscoop hier niet ziet staan, moet een koppelingsprocedure worden gestart:

Op stethoscoop:

1. Start uw stethoscoop en druk op de menuknop "M".
  2. Zoek met de pijltjestoetsen het menupunt "Pair" en activeer het door opnieuw op "M" te klikken.

Op uw computer:

1. In Windows, klik op het menu item "Bluetooth of ander apparaat toevoegen" in de Bluetooth instellingen.
  2. Klik op het menu-item "Bluetooth
  3. Selecteer het apparaat "M3200 XXXXXXXXXXX". (Waarbij de X'en een placeholder zijn voor het serienummer van uw toestel). Soms mislukt de naam query. In dit geval selecteert u het apparaat "Onbekende audio" met het hartsymbool.
  4. Voer de PIN in die op de stethoscoop wordt weergegeven.