Hoe deel je bestanden met je partner?

Foto's, video's, geluidsopnamen en documenten (max. grootte 10 MB!) kunnen rechtstreeks worden gedeeld tussen de deelnemers aan het consult in de videoweergave (voor patiënten in de weergave in de browser).

De overdracht van dossiers van arts naar patiënt of van patiënt naar arts geschiedt op dezelfde wijze.

• Klik in de videoweergave op het zogenaamde hamburgermenu (drie korte horizontale lijnen).
  • Selecteer het menu-item Bestand verzenden.
  • Selecteer het bestand dat moet worden verzonden.
  • Er verschijnt een melding in de videoweergave die de ontvanger informeert over de bestandsoverdracht. Selecteer Toestaan.
  • De overdracht gebeurt op de achtergrond en kan tot enkele minuten duren (afhankelijk van de kwaliteit van de verbinding).
  • Na een succesvolle overdracht ontvangt de ontvanger een nieuwe kennisgeving, die hij/zij moet bevestigen met Download.

• Patiënten kunnen ontvangen bestanden rechtstreeks op hun eigen pc of smartphone opslaan.
  • In TeleDoc verschijnen de ontvangen bestanden in het bestandsoverzichtspaneel en worden ze aan het rapport of de export gehecht.