Hoe maak ik een nieuwe patiënt aan in de TeleDoc-software?

• Start TeleDoc en log in met uw superuser gebruikers-ID.
  • Links onderaan het venster vindt u een knop met de naam "Toevoegen" om een nieuwe patiënt aan te maken.

Als de knop er niet is, controleer dan of de account waarmee u bent ingelogd wel echt van het type superuser is (vaak heet dit anmeldung of iets dergelijks). Dit is niet de rekening die je gebruikt om huisbezoeken af te leggen!

Gedetailleerde instructies over de functies van het TeleDoc vindt u in de handleiding onder uw medcast.cloud toegang.