Welke bestanden worden opgeslagen in het rapport en de export?

Vanaf software versie 1.5.0

Het bestandsdepot in de TeleDoc software van de TeleArzt* geeft een goed overzicht van de inhoud van de export. Uitgevoerd zijn:

• Alle bestanden die gemarkeerd zijn met de opslaglocatie "Praxis Cloud" (ongeacht de kleur).
  • en alle bestanden die de kleur donkergroen aan de linkerkant hebben

Bestanden die niet in de Praxis Cloud zijn opgeslagen en nog steeds lichtgroen worden weergegeven, kunnen worden gedownload en aan het rapport worden toegevoegd door op het bestand te klikken. Wacht tot het laadproces is aangesloten voordat u het rapport maakt.

* let op: op de MFA/verpleegster pagina wordt ook de bestandsopslag weergegeven. De status van de bestanden in dit paneel is echter niet relevant voor de inhoud van het verslag en dient louter ter informatie!