Ik ben mijn beheerderswachtwoord vergeten en kan niet meer inloggen.

Houd uw herstelsleutel bij de hand en neem contact op met onze support: 0241/43004444 of maak een verzoek per e-mail aan tech-tickets@help.docsinclouds.com voor een terugbelverzoek (schrijf de herstelsleutel niet in de e-mail).

U hebt de herstelsleutel normaal gezien digitaal op een USB-stick ontvangen en afgedrukt toen u uw account instelde.