Kan ik de TeleDoc vanuit huis gebruiken?

U kunt het TeleDoc ook van thuis uit gebruiken (bijvoorbeeld door uw laptop mee naar huis te nemen).

Het videoconsult vindt ook van thuis uit plaats met dezelfde encryptie.

Controleer echter de veiligheidsmaatregelen op uw PC en uw WLAN (bijv. up-to-date virusscanner, en alle Windows updates geïnstalleerd).

Indien u gebruik maakt van een interface met uw praktijksoftware / verpleegdocumentatie, gelieve de functionaliteit vooraf te verduidelijken met onze support op 0241 / 43 00 44 44 of per e-mail naar tech-tickets@help.docsinclouds.com .