De patiënt hoort me niet.

• Controleer of de stekkers voor microfoon/luidsprekers/hoofdtelefoon correct zijn aangesloten en of de apparaten, indien nodig, zijn ingeschakeld.
  • De "Mute" functie moet gedeactiveerd worden voor de microfoon en de luidsprekers in de PC en, indien van toepassing, op het externe apparaat.
  • De privacy-instellingen moeten het gebruik van de microfoon voor desktop-apps toestaan (Windows > Instellingen > Privacy > Microfoon > Desktop Apps).
  • Controleer de volume-instellingen en pas ze aan (ook aan de kant van de patiënt).