en ontvang de boodschap: "De server lijkt onbereikbaar te zijn of heeft een ongeldig antwoord gestuurd. Details: Controleer uw internetverbinding"

Als u probeert in te loggen via vast internet (kabel of WLAN):

• Controleer bij uw IT-dienstverlener of de noodzakelijke poorten in uw firewall zijn ingeschakeld.

De havens en de technische beschrijving zijn te vinden op https://medcast.cloud.

(U vindt uw persoonlijke logingegevens op uw leveringsbon).

Om dit te controleren kunt u ook proberen verbinding te maken met het internet via de hotspot van een mobiele telefoon. Als dit werkt, is de fout hoogstwaarschijnlijk te wijten aan een beperkende firewall en is activering via de IT-dienstverlener noodzakelijk.

Als u probeert in te loggen via het mobiele netwerk:

Ga door met het proberen van de oplossingen die hier staan.