Moet een mobiel telefoonnummer worden ingevoerd bij het aanmaken van een nieuwe gebruiker?

Het invoeren van een mobiel telefoonnummer en een e-mailadres is facultatief.

Het mobiele telefoonnummer van de arts wordt gebruikt om automatisch via SMS te informeren over verzoeken om raadpleging door zorgassistenten of door patiënten in het kader van een videoconsult.

De arts kan de SMS-notificatiedienst te allen tijde deactiveren. De optie verschijnt na het inloggen op de TeleDoc software door op de gebruikersnaam te drukken in de rechterbovenhoek van het scherm.