Er wordt geen videobeeld opgebouwd nadat ik een verzoek heb aanvaard.

• De patiënt moet hebben ingestemd met het gebruik van de camera nadat uw toestel hem daarom heeft gevraagd.
  • De privacy-instellingen moeten het gebruik van de microfoon voor desktop-apps toestaan (Windows > Instellingen > Privacy > Camera > Desktop Apps).
  • Is de camera correct aangesloten en ingeschakeld?
  • Indien van toepassing, is de afdekking van de webcam correct geplaatst?
  • Is de patiëntenomgeving te donker?